Alan Ruschel, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din 2016, a marcat primul gol - VIDEO

Alan Ruschel (30 de ani), unul dintre cei şase supravieţuitori ai accidentului aviatic din data de 28 noiembrie 2016, când 19 jucători şi antrenorul echipei braziliene Chapecoense şi-au pierdut viaţa, a reuşit primul gol de la tragicul eveniment.

80 afișări
Imaginea articolului Alan Ruschel, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din 2016, a marcat primul gol - VIDEO

Alan Ruschel, primul gol după ce a supravieţuit accidentului aviatic din 2016, soldat cu 71 de morţi

Legitimat la formaţia braziliană Goias, Alan Ruschel a izbutit, marţi dimineaţă, primul gol într-o partidă oficială de la accidentul aviatic. Fundaşul stânga a înscris în minutul 62 al partidei cu Cruzeiro, din prima ligă a Braziliei, încheiată cu scorul de 1-0.

Imediat după gol, Alan a ridicat mâinile spre cer, dedicând reuşita clubului Chapecoense, care a fost zdruncinat de tragedia din 2016.

 

 

 

„Sunt foarte fericit pentru acest gol. Mi-am spus că vreau să revin şi să joc la cel mai înalt nivel. Vreau să dedic golul soţiei şi copilului meu, care au fost mereu alături de mine. Grupul de aici m-a primit foarte bine. Atât antrenorul, cât şi conducerea au avut încredere în mine. Le mulţumesc tuturor pentru oportunitatea oferită", a declarat Alan, la finalul meciului cu Cruzeiro, citat de Marca.

În prezent, Alan Ruschel este împrumutat la Goias, de la Chapecoense, până la finalul sezonului în curs.

Antrenorul formaţiei Chapecoense, Caio Junior, şi 19 dintre fotbaliştii săi au decedat, la data de 28 noiembrie 2016, după ce aeronava care îi transporta la Medellin s-a prăbuşit. Brazilienii se deplasau spre Medellin, pentru meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud. Returul era programat peste o săptămână, în Brazilia. La cererea celor de la Atletico Nacional, Asociaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) a anunţat la câteva zile după accident că echipa Chapecoense este noua deţinătoare a trofeului.

Potrivit datelor oficiale, au existat 77 de persoane la bordul aeronavei. Dintre acestea, 71 şi-au piardut viaţa. Doar şase persoane care se aflau în avion au supravieţuit. Trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici