Alarmă falsă cu bombă la stadionul Green Point din Cape Town

Centrul de presă de la stadionul Green Point din Cape Town, pe care se va disputa, la începutul săptămânii viitoare, meciul Portugalia - Coreea de Nord, a fost evacuat, duminică, după o alarmă cu bombă care s-a dovedit a fi falsă, informează cotidianul Sport.

82 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă cu bombă la stadionul Green Point din Cape Town

Alarmă falsă cu bombă la stadionul Green Point din Cape Town (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, alarma a apărut după ce un câine al poliţiei a atras suspiciuni asupra valizei unuia dintre membrii echipei de la televiziunea portugheză RTP. Centrul de presă a fost evacuat imediat, iar o echipă de specialişti în explozibili a sosit la faţa locului, constatând după scurt timp că era vorba despre o alarmă falsă.

După ce s-a stabilit că alarma cu bombă era falsă, naţionala Portugaliei s-a putut antrena normal pe stadionul Green Point, în vederea meciului de luni.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici