Alberto Contador jură că nu s-a dopat niciodată

Câştigătorul ediţiei din acest an a Turului Franţei, spaniolul Alberto Contador, a asigurat pe toată lumea, vineri, la Madrid, într-un comunicat de presă, că nu s-a dopat niciodată, apărându-se astfel de suspiciunile de dopaj care planează asupra lui, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Alberto Contador jură că nu s-a dopat niciodată

Alberto Contador jură că nu s-a dopat niciodată

Ciclistul spaniol a ameninţat, de asemenea, că va iniţia acţiuni în justiţie împotriva celor care vor mai lansa atacuri împotriva sa. Spaniolul a adăugat că o parte din banii pe care îi va obţine ca despăgubiri morale de pe urma celor ce îl defăimează, vor fi donaţi pentru lupta împotriva dopajului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici