Alberto Malesani este dorit pe banca tehnică la Rapid

Antrenorul italian Alberto Malesani este dorit de Rapid, care îl vede drept cea mai potrivită soluţie pentru banca tehnică, după refuzul lui Ladislau Boloni de a prelua echipa din Giuleşti.

27 afișări
Imaginea articolului Alberto Malesani este dorit pe banca tehnică la Rapid

Alberto Malesani este dorit pe banca tehnică la Rapid

Singura experienţă în afara Europei a tehnicianului italian este cea din sezonul 2005-2006, când a antrenat formaţia Panathinaikos Atena, anunţă site-ul tuttomercatoweb.com, citând Tuttosport.

În 2007, Malesani a ajuns la Udinese, pentru ca, în luna noiembrie, să se înţeleagă cu Empoli. El nu a rezistat decât 5 luni pe bancă, fiind demis în martie 2008, după ce a pierdut acasă, în faţa Sampdoriei. Empoli este deja retrogradată în divizia secundă din Italia, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Italienii mai notează că Alberto Malesani a mai fost dorit şi de Dinamo, imediat după despărţirea de Walter Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici