Alegeri FRF. Stoichiţă, reacţie după plecarea lui Mutu de la FRF: M-a trădat, dar îi urez succes

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a comentat în timpul discursului ţinut în sala de alegeri plecarea lui Adrian Mutu de la Casa Fotbalului. Acesta spune că "Briliantul" l-a trădat, dar i-a urat mult succes în noua aventură de la FC Voluntari.

2199 afișări
Imaginea articolului Alegeri FRF. Stoichiţă, reacţie după plecarea lui Mutu de la FRF: M-a trădat, dar îi urez succes

Stoichiţă, reacţie după plecarea lui Mutu de la FRF: M-a trădat, dar îi urez succes

Adrian Mutu a fost, din octombrie, managerul sportiv al FRF. Mutu şi-a îndeplinit un vis şi a devenit antrenor principal la FC Voluntari, după ce a mai negociat cu Astra şi Concordia Chiajna. Este la treilea antrenor de la FRF care ajunge la un club din Liga 1, după Costel Enache (FC Botoşani) şi Florin Bratu (Dinamo).

"Adi Mutu m-a trădat şi a plecat de lângă mine, dar îi urez mult succes. Sunt mândru că trei antrenori pe care i-am adus la Federaţie au ajuns la cluburi din Liga 1. Mă lasă descoperit, dar mă obligă să găsesc alţii buni şi să-i aduc la FRF", a spus Mihai Stoichiţă în timpul discursului.

Stoichiţă a vorbit înainte de ceremonia alegerilor FRF, unde Răzvan Burleanu, actualul preşedinte, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş se luptă pentru poziţia de şef al Casei Fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici