Alejandro Sabella: Luăm în serios meciul cu România, este unul important înainte de CM

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat, marţi seară, că jucătorii săi s-au pregătit serios pentru meciul amical cu România, acesta fiind unul foarte important înainte de participarea selecţionatei albiceleste la Cupa Mondială din Brazilia.

97 afișări
Imaginea articolului Alejandro Sabella: Luăm în serios meciul cu România, este unul important înainte de CM

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella (Imagine: Daniel Mihăilescu/AFP)

"Suntem pregătiţi pentru acest meci cu toate că sunt foarte mulţi jucători care au evoluat în ultimele zile la echipele de club. Luăm în serios acest meci, este una din partidele importante pe care le disputăm înaintea turneului final din Brazilia. Cel mai important lucru este că am întregit această familie a noastră. Dn punct de vedere psihic jucătorii se simt bine, e şi pentru ei o bucurie să se revadă înaintea turneului final România are un potenţial tehnico-tactic foarte bun, are jucători tineri care promit şi din câte ştiam eu au obiectiv formarea unei echipe pentru Euro-2016. Vom încerca, la CM, ca Argentina să aibă un as în mânecă. Jucătorii au încredere în forţele propriii, sperăm să ajungem cât mai sus la acest turneu", a declarat Sabella.

Partida amicală România - Argentina este programată miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici