Alemannia Aachen cere 3 milioane de euro pentru transferul lui Reghecampf

Gruparea Alemannia Aachen ar fi dispusă să-l cedeze pe jucătorul Laurenţiu Reghecampf pentru suma de 3 milioane de euro, după ce de serviciile românului s-a arătat interesată o altă grupare din 2. Bundesliga, FC Koln, însă fostul internaţional spune că vrea să rămână la actuala sa formaţie.

2 afișări

Directorul sportiv al grupării Alemannia Aachen, Jorg Schmadtke, a declarat pentru cotidianul Aachener Zeitung, că a comunicat respectiva sumă managerului Michael Meier, de la FC Koln, după ce a aflat că Reghecampf a fost contactat de oficiali ai clubului clasat pe locul 7 în liga a doua germană în sezonul 2006/2007. "Reghe mi-a povestit că a fost sunat de Christoph Daum. Atunci le-am transmis celor de la Koln: «Dacă este aşa, vă rog să renunţaţi»", a povestit Schmadtke.

Regulamentele interzic cluburilor să contacteze jucători aflaţi sub contract, fără acordul grupărilor la care sunt legitimaţi. "Apoi am fost sunat de Michael Meier care mi-a spus că nu a avut loc niciodată vreun contact cu jucătorul. În final m-a întrebat: «Dar cât costă jucătorul?", a explicat oficialul de la Aachen, care a precizat că suma dorită pentru cedarea lui Reghecampf este de trei milioane de euro.

Laurenţiu Reghecampf, care are contract cu Alemannia Aachen până în 2009, ar dori, însă,să-şi prelungească acordul cu gruparea germană. "Sunt foarte ataşat de Aachen şi vreau să promovez din nou cu Alemannia. Pe 26 iunie voi fi prezent la reunire", a spus Reghecampf, care evoleuază la Alemannia Aachen din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici