Alertă la lotul naţional de scrimă, dupa ce sportivii români au luat contact cu bolnavi de COVID-19 la Budapesta

  • Sportivii români au aflată că au intrat în contact cu atleţi bolnavi de COVID-19
  • S-a întâmplat la Cupa Mondială de la Budapesta, de la începutul lui martie
  • Ana Maria Popescu, multiplă campioana olimpică şi mondială, a făcut parte din lot
770 afișări
Imaginea articolului Alertă la lotul naţional de scrimă, dupa ce sportivii români au luat contact cu bolnavi de COVID-19 la Budapesta

Alertă la lotul naţional de scrimă, dupa ce sportivii români au luat contact cu bolnavi de COVID-19

Lotul naţional de scrimă va fi supus de urgenţă testelor, după ce s-a aflat că mai mulţi sportivi chinezi şi sud coreeni care au participat la Cupa Mondială au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.
 
Atât sportivii români, cât şi cei asiatici au participat la Cupa Mondială de la Budapesta, desfăşurată la începutul lunii martie.
 
Potrivit unui comunicat al Federaţiei de Scrimă, sportivii participanţi erau asimptomatici.
 
18 români, dintre care 8 spadasine şi 10 spadasini, au participat la competiţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici