Alessandro Nesta va evolua pentru o formaţie canadiană

Fostul fundaş al echipei AC Milan, Alessandro Nesta, a semnat un contract pentru un sezon cu formaţia canadiană Montreal Impact, care evoluează în liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

128 afișări
Imaginea articolului Alessandro Nesta va evolua pentru o formaţie canadiană

Alessandro Nesta va evolua pentru o formaţie canadiană (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Nesta, în vârstă de 36 de ani, va fi coleg la Montreal cu atacantul Marco Di Vaio, alături de care a câştigat titlul în Serie A în 1995, pe când evoluau la Lazio Roma. Din lotul formaţiei canadiene mai fac parte doi jucători italieni, fundaşul Matteo Ferrari şi atacantul Bernardo Corradi, informează Corriere dello Sport.

Alessandro Nesta, campion mondial cu naţionala Italiei în 2006, a jucat de-a lungul carierei la Lazio Roma (1993-2002) şi AC Milan (2002-2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici