Alex Cicăldău e dorit în Anglia de unul dintre cei mai mari antrenori din lume

  • Alex Cicăldău a impresionat în ultimul an la naţionala României de tineret şi pentru Universitatea Craiova
  • Presa engleză scrie că Cicăldău este dorit în Premier League de Everton
  • Carlo Ancelotti a câştigat de 3 ori UEFA Champions League. Doar alţi 2 manageri se pot lăuda cu o asemenea performanţă
848 afișări

Alex Cicăldău se pregăteşte de primul titlu de campion în România cu Craiova. Între timp, îşi poate face şi bagajele. Este unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1. Presa engleză scrie că Everton este ultima echipă interesată de Cicăldău.

Carlo Ancelotti, cel care le-a antrenat în carieră pe Real, Bayern, Milan sau PSG, l-a trecut pe listă mijlocaşul român de 23 de ani. Sampdoria este un alt club care se interesează de Cicăldău. 
 
”Există multe zvonuri, asta e normal. Multe speculaţii, peste tot în lume este aşa”, a declarat Carlo Ancelotti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici