Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur al calificărilor la turneul de la Dubai

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, locul 170 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al calificărilor la turneul WTA Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), programat în perioada 19 – 24 februarie.

129 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur al calificărilor la turneul de la Dubai

Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur al calificărilor la turneul de la Dubai

Românca a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (7), de rusoaica Sofia Juk, numărul 145 mondial, la capătul unui meci echilibrat, care a durat două ore şi 14 minute.

În turul doi al calificărilor, Sofia Juk o va întâlni pe câştigătoarea dintre japoneza Nao Hibino, locul 90 WTA, şi jucătoarea italiană Camila Georgi, cap de serie numărul 9 şi locul 61 WTA.

Turneul de la Dubai este dotat cu premii în valoare de 733.900 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici