Alexandrescu anunţă posibile schimbări la UTA Arad

Preşedintele executiv al clubului UTA Arad, Adrian Alexandrescu, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, că este posibil să se producă schimbări la gruparea arădeană.

20 afișări
Imaginea articolului Alexandrescu anunţă posibile schimbări la UTA Arad

Alexandrescu anunţă posibile schimbări la UTA Arad

"După cum am jucat în prima repriză am avut impresia că jucăm tenis cu piciorul, iar nu din punctul multor jucători am văzut dorinţa de a învinge. Aş zice că sunt multe probleme. Poate că vor fi şi schimbări în club, poate chiar în seara asta, o să discut cu finanţatorul Nicolae Bara", a spus Alexandrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici