Alexandru Dedu şi-a depus mandatul de vicepreşedinte al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Dedu a condus până recent Federaţia Română de Handbal

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, din data de 12 mai 2022, Alexandru Dedu şi-a depus mandatul de vicepreşedinte al COSR, mandat valabil pentru perioada 2020-2024, informează COSR.

373 afișări
Imaginea articolului Alexandru Dedu şi-a depus mandatul de vicepreşedinte al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Dedu a condus până recent Federaţia Română de Handbal

Alexandru Dedu şi-a depus mandatul de vicepreşedinte al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Dedu a condus până recent Federaţia Română de Handbal

Acesta ocupa funcţia de vicepreşedinte ca urmare a votului acordat de Adunarea Generală a COSR pe una din cele două poziţii alocate pentru a reprezenta Federaţiile Sportive Naţionale Olimpice.

Alexandru Dedu a fost preşedintele Federaţiei Românne de Handbal în ultimii ani şi a fost înlocuit la conducerea FRH de Constantin Din, în urma alegerilor recente.

Mandatul în discuţie a fost acordat de membrii Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal în şedinţa din 18 august 2020.

„Faţă de cele comunicate mai sus, conform hotărârii Comitetul Executiv din data de 12 mai 2022, COSR a solicitat un punct de vedere al Federaţiei Române de Handbal în ceea ce priveşte depunerea mandatului domnului Alexandru Dedu.”, se precizează în comunicarea organismului olimpic.

În funcţie de răspunsul Federaţiei şi conform Statutului COSR, Comitetul Executiv al COSR va decide în consecinţă în următoarea şedinţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici