Alexandru Maxim a marcat al 11-lea său gol în Turcia şi este pe trei în clasamentul golgheterilor

  • Gaziantep, fosta echipă antrenată de Marius Şumudică, a pierdut vineri seara derby-ul cu Galatasaray, cu scorul de 1-2.
  • Alexandru Maxim a marcat golul de onoare din lovitură de pedeapsă.
130 afișări
Imaginea articolului Alexandru Maxim a marcat al 11-lea său gol în Turcia şi este pe trei în clasamentul golgheterilor

Alexandru Maxim a marcat al 11-lea său gol în Turcia şi este pe trei în clasamentul golgheterilor

Alin Toşca şi Alexandru Maxim au fost integralişti în partida pierdută vineri seara de Gaziantep, pe teren propriu, în compania lui Galatasaray Istanbul, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din SuperLig. Cele două erau vecine de clasament, pe locurile 3 şi 4, înainte de meci.

Galatasaray a reuşit să câştige cu o dublă a atacantului nigerian Onyekuru, care a marcat în minutele 51 şi 79. Maxim a înscris golul de onoare al gazdelor în al 7-lea minut suplimentar de joc, din penalty, după ce a făcut o partidă foarte bună şi a avut şi două ocazii mari de a marca, în prima repriză.

Mijlocaşul român a ajuns la cea de a 11 reuşită în campionatul Turciei şi se află pe locul trei în clasamentul golgheterilor, condus de gabonezul Boupenzade de la Hatayspor, care are 13 reuşite.

Gazdele au mai marcat o dată, în minutul 90, însă reuşita a fost anulată din motiv de offside. Echipa românilor este momentan pe locul patru, dar rezultatele din etapa a 20-a, o pot duce până pe locurile 6 sau 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici