Alexandru Piţurcă: Nu voi mai pleca de la Pandurii în această iarnă

Atacantul echipei Pandurii, Alexandru Piţurcă, a declarat, marţi, că nu va pleca în pauza de iarnă şi că va evolua pentru formaţia din Târgu Jiu, cel puţin până în vară, fiind decis să nu plece decât dacă va avea oferte din străinătate.

10 afișări
Imaginea articolului Alexandru Piţurcă: Nu voi mai pleca de la Pandurii în această iarnă

Alexandru Piţurcă: Nu voi mai pleca de la Pandurii în această iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu voi mai pleca de la Pandurii în această iarnă. Cred că voi mai rămâne aici până în vară, deoarece deocamdată nu mă gândesc să plec la altă echipă. I-am şi promis preşedintelui Marin Condescu că nu voi pleca decât dacă va fi vreo ofertă de la o echipă din afara ţării. Sunt sub contract cu Pandurii acum şi nu mă interesează alte oferte. La Steaua aş fi putut să plec oricând, dar nu mă interesează să merg acolo", a spus Piţurcă.

Antrenorul gorjenilor, Sorin Cârţu, l-a sfătuit pe Alexandru Piţurcă să se gândească bine dacă vrea să plece şi să aleagă o echipă din afara ţării: "Steaua e un miraj pentru orice fotbalist, dar Alex trebuie să stea să gândească bine dacă e momentul să facă acest pas. El trebuie să muncească mai mult pentru piciorul stâng şi când le va stăpâni pe amândouă atunci poate să facă pasul spre o echipă mai bună. Şi alt aspect ar fi cel financiar. Dacă pleci de la Pandurii la o echipă din străinătate o faci pe bani mai puţini şi atunci poţi negocia un salariu mai mare, iar dacă pleci de la Steaua o faci pe bani mai mulţi şi vei obţine un salariu mai mic".

Alexandru Piţurcă a afirmat că anul 2008 a fost cel mai bun al său la Pandurii şi crede că a progresat mult de când joacă pentru echipa din Târgu Jiu. "M-am simţit bine aici şi cred că am făcut progrese foarte mari de când am venit la această echipă. Cel puţin în 2008 am avut un an bun cu Pandurii, cred că e cel mai bun an de când joc fotbal şi sunt dator să ajut echipa în continuare. Meciul cu CFR Cluj a fost cel mai bun al meu din acest sezon chiar dacă nu am marcat, iar cel mai slab a fost cel de la Galaţi, însă important este că şi acolo am luat un punct. În ceea ce priveşte echipele din campionatul nostru cred că Timişoara este cea mai bună formaţie a turului. I s-a luat nemeritat şase puncte şi de asta îmi pare rău, până la urmă e munca jucătorilor şi antrenorilor acolo", a precizat Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici