Alexandru Piţurcă vrea să ajute Craiova să scape de retrogradare

Atacantul Alexandru Piţurcă a declarat, marţi, că şi-a propus să îşi ajute noua echipă, Universitatea Craiova, să urce în clasament pentru a scăpa de pericolul retrogradării în eşalonul secund.

15 afișări
Imaginea articolului Alexandru Piţurcă vrea să ajute Craiova să scape de retrogradare

Alexandru Piţurcă vrea să ajute Craiova să scape de retrogradare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Universitatea este pe un loc mincinos. Au avut multe meciuri în care au avut mult ghinion. Personal îmi propun să ajut cât mai mult echipa şi să revenim pe o poziţie în care să nu mai avem bătăi de cap cu retrogradarea. Sunt convins că returul va fi mai bun decât turul. Eu mi-am dorit să ajung la Craiova, nu m-a interesat altă echipă. Dacă regretam că nu am ajuns în Ghencea nu mai eram aici", a spus Piţurcă.

Atacantul, care marţi a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului olandez Mark Wotte, a menţionat că şi-a dorit foarte mult să revină la Universitatea Craiova.

"Sunt foarte bucuros că am revenit la Universitatea. Sper să reuşesc mult mai multe decât când am fost prima oară aici. Îmi doream foarte mult să ajung la Universitatea Craiova şi a fost nevoie doar de o simplă chemare din partea lui Adrian Mititelu ca să vin. A contribuit şi Eugen Trică. Faptul că el este aici şi că am mai fost coleg cu el", a precizat Piţurcă.

Atacantul Alexandru Piţurcă, liber de contract după ce şi-a reziliat în această iarnă înţelegerea cu FC Braşov, a semnat, luni, un acord pe trei ani şi jumătate cu gruparea Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici