Alexandru Tudor: Nu am varicelă, am alergie cutanată

Arbitrul Alexandru Tudor a declarat, marţi, că suferă de alergie cutanată, după ce a fost reţinut de la delegări de către Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru greşelile comise la partida Rapid-CFR Cluj, dar şi din cauza stării lui de sănătate, fiind suspect de varicelă.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tudor: Nu am varicelă, am alergie cutanată

Alexandru Tudor: Nu am varicelă, am alergie cutanată (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am fost acuzat că am avut varicelă, dar nu a existat aşa ceva. Eu am încă alergie cutanată. De asemenea, am fost acuzat că nu am dat penalti, dar nu există nici penalti. Până şi golul din ofsaid al Rapidului tot din vina mea a fost. Totul este din vina mea. Eu ştiu că la un scor de 1-4 ar trebui să cam să taci din gură. Asta este o părere, după ce am fost bombardat atâta. Sunt împăcat cu ceea ce am muncit. A fost lovire în piept la faza cu Mureşan şi simulare la Herea", a spus Tudor la GSP TV.

Arbitrul a precizat că nu a putut fi contactat de preşedintele CCA, Vasile Avram, deoarece a avut telefonul închis înaintea disputării partidei dintre Rapid şi CFR Cluj.

"Am avut telefonul închis pentru că există riscul să fi agresat la un moment dat de anumite persoane înaintea unui meci. Atâta timp cât eu sunt mulţumit de ceea ce am făcut nu cred că mai am ceva de explicat. Eu am ceva experienţă în arbitraj şi am luat şuturi în partea dorsală atunci când am fost corect sau când s-a spus că nu am fost corect. Noi, arbitrii, suntem obişnuiţi să fim înjuraţi, fără să avem vreo vină. Chiar dacă eşti înjurat sau nu, eşti arbitru şi trebuie să te obişnuieşti cu chestiile astea şi mergi înainte", a adăugat Tudor.

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că Alexandru Tudor a stricat meciul prin maniera sa de arbitraj.

"Eu când l-am văzut pe Tudor se vedeau nişte bube pe el, iar acum poate i-au trecut. Să aducă certificatul să vedem dacă are alergie cutanată. Eu oricum nu am dat mâna cu el, am dat mâna prin intermediari, cu Dan Petrescu (n.r. - observator la partida Rapid-CFR Cluj), cu el a dat mâna mai devreme. Domnul Tudor a făcut varză meciul ăsta. El mă certa pe mine la şedinţa tehnică şi îmi spunea că el hotărăşte şi că el face. A început cu astea încă dinainte de meci. Noi nu doream nimic de la el, decât să arbitreze. Altceva nu vrea nimeni nimic", a spus oficialul rapidist la GSP TV.

Tudor a declarat, apoi, că este mulţumit de felul în care a condus partida dintre Rapid şi CFR, reproşându-şi faptul că nu i-a acordat cartonaş galben jucătorului rapidist Ovidiu Herea, care a simulat în încercarea de a obţine o lovitură de pedeapsă: "Domnul Manea nu a arbitrat niciodată şi nu trebuie să vorbească despre mine. Eu sunt mulţumit sufleteşte de ceea ce am arbitrat şi ştiu că din punct de vedere regulamentar un jucător care face un contact uşor pentru a obţine o lovitură de pedeapsă se numeşte simulare. Dacă studiaţi regulamentul veţi vedea că am dreptate. Trebuia să-i dau galben lui Herea şi îmi reproşez acest lucru".

Preşedintele Comsiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că arbitrul Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări pentru greşelile comise la partida Rapid-CFR Cluj, dar şi din cauza stării lui de sănătate, fiind suspect de varicelă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici