Alexe: Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne sau nu la Dinamo

Atacantul Marius Alexe a declarat, miercuri, că încă nu a discutat cu impresarul său referitor la ofertele de transfer pe care le are şi că nu ştie dacă va mai continua la Dinamo şi anul viitor.

109 afișări
Imaginea articolului Alexe: Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne sau nu la Dinamo

Alexe: Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne sau nu la Dinamo

"Eu niciodată nu mă voi duce la Steaua, orice ar fi, indiferent de situaţia de la Dinamo. Nu am discutat încă despre situaţia mea cu impresarul, abia s-a terminat campionatul, vom vedea în perioada următoare. Nu ştiu dacă voi rămâne sau nu la Dinamo. Dacă voi rămâne, mă voi pregăti cât mai bine şi voi da totul al fiecare meci, să cresc cât mai mult", a declarat Alexe.

Jucătorul dinamovist consideră că echipa sa are nevoie de stabilitate financiară şi crede că nu contează numărul de acţionari: "A venit criza e normal să fie bradul mai mic, dar e bine că a venit Moş Crăciun pentru aceşti copii. Nu cunosc foarte bine situaţia clubului, dar nu mi-aş dori să ajungem ca Rapid, este foarte rău. Suntem un club mare. Situaţia e grea, dar sperăm să putem continua. Nu contează câţi acţionari sunt la club, ar trebui să fie o situaţie cât mai ok".

Jucătorii Ionel Dănciulescu, Marius Alexe şi Constantin Nica au împărţit, miercuri, cadouri copiilor de la centrul de juniori al clubului Dinamo, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici