Algerianul Saifi a pălmuit o jurnalistă după meciul cu SUA

O jurnalistă de la cotidianul algerian Competition a anunţat că va depune plângere la FIFA după ce a fost pălmuită, miercuri, de atacantul Rafik Saifi, la zona mixtă, după meciul pierdut cu SUA, scor 0-1.

15 afișări
Imaginea articolului Algerianul Saifi a pălmuit o jurnalistă după meciul cu SUA

Algerianul Saifi a pălmuit o jurnalistă după meciul cu SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jurnalista Asma Halimi a fost pămuită pe obrazul drept, la zona mixtă, înainte de a replica şi ea cu o palmă dată jucătorului.

"Voi depune plângere la FIFA. Sunt mulţi martori ai scenei. Nu cunosc motivele acestui gest. Am scris un articol despre el în urmă cu mai mult timp, poate nu a fost mulţumit", a declarat Asma Halimi, care a fost audiată de oficiali ai FIFA.

Jucătorul, însoţit de membri ai staff-ului la ieşirea din stadion, nu a oferit nicio explicaţie.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici