Alibec, Budescu şi Queiros marcatori pentru Farul Constanţa în victoria cu 3-0 din Conference League

Farul Constanţa a câştigat cu 3-0 (0-0) manşa tur a confruntării cu Flora Tallinn, joi seara în turul 3 al Conference League. Golurile au fost marcate de Alibec, Budescu şi Queiros, toate în repriza secundă.

518 afișări
Imaginea articolului Alibec, Budescu şi Queiros marcatori pentru Farul Constanţa în victoria cu 3-0 din Conference League

Alibec, Budescu şi Queiros marcatori pentru Farul Constanţa în victoria cu 3-0 din Conference League

După o primă repriză cu puţine faze de poartă, dominată totuşi de gazde, cuplul Budescu-Alibec a dat prima lovitură. Budescu l-a angajat în flancul stâng pe Alibec, care a pătruns în centru şi l-a învins pe portarul eston cu un şut la colţul lung, din afara careului. (1-0, min. 48).

Cei doi au revenit în prim plan în minutul 80, când şutul lui Alibec a nimerit bara, iar Budescu a urmărit atent şi a introdus în poartă mingea ricoşată, pentru 2-0.

Golul de 3-0 a fost marcat la ultima fază a meciului. După un corner executat de Alibec, mingea a trecut prin faţa porţii, uşor deviată, şi a fost introdusă în poartă cu o lovitură de cap de Queiros, aflat la primul său gol în alb-albastru, la fel ca şi Budescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alibec,
farul,
budescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici