Alibec: Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba

Într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro, Denis Alibec spune că şi-ar dori ca Astra să fie în grupele Ligii Campionilor cu FC Barcelona şi că antrenorul Marius Şumudică are trei calităţi: este motivator, lider şi foarte inspirat.

253 afișări
Imaginea articolului Alibec: Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba

Alibec: Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba

Într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro, Denis Alibec a declarat că ar refuza un transfer în Italia pentru a juca în grupele Ligii Campionilor cu Astra. Golgheterul din Liga 1 şi-ar dori ca Astra Giurgiu să întâlnească FC Barcelona în grupele Ligii Campionilor. Alibec a spus că tripla reuşită în derby-ul cu Dinamo a însemnat foarte mult pentru el şi a enumerat calităţile principale pe care le are antrenorul Marius Şumudică.

"Marius Şumudică este motivator, lider şi foarte inspirat. E adevărat, am luat o opţiune serioasă la câştigarea campionatului, dar încă nu s-a terminat. Dacă vom juca la fel restul meciurilor, avem şanse foarte mari. Hat-trick-ul cu Dinamo mi-a dat încredere mare şi m-a motivat foarte mult înainte de finalul sezonului", a declarat atacantul de la Astra Giurgiu, Denis Alibec, pentru eusunt12.ro.

Denis Alibec este în stare să facă orice în cazul în care ar obţine o performanţă cu echipa naţională de fotbal a României.

"Dacă aş juca finala Campionatul European de Fotbal cu naţionala României, sunt în stare să îmi tatuez chiar şi limba. Dacă trecem de faza grupelor, îmi voi tatua data în care am reuşit această performanţă. Mi-aş dori să fiu titular cu Franţa şi să joc alături de Budescu. Visez să dau un gol cu francezii, iar pasa să vină de la el", a spus Denis Alibec.

În vârstă de 25 de ani, atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a mai jucat la Farul Constanţa, Internazionale Milano, Mechelen, Viitorul şi Bologna. Denis Alibec a jucat la echipele under 17, under 19 şi under 21 ale României, iar pentru naţionala de seniori a României a jucat un singur meci.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici