Alibec va lipsi minimum două luni după accidentarea din meciul cu Albania de la Euro

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu şi al echipei naţionale de fotbal a României, va lipsi minimum două luni de pe gazon, după accidentarea din meciul cu Albania de la Euro 2016, potrivit DigiSport. Alibec a aflat, miercuri, că are ligamentul colateral rupt la piciorul stâng.

219 afișări
Imaginea articolului Alibec va lipsi minimum două luni după accidentarea din meciul cu Albania de la Euro

Alibec va lipsi minimum două luni după accidentarea din meciul cu Albania de la Euro

Accidentarea suferită de jucătorul în vârstă de 25 de ani este una destul de gravă, astfel că Alibec va rata turul trei preliminar din Liga Campionilor, dar şi play-off-ul cupelor europene.

Titularizat în meciul cu Albania de către Anghel Iordănescu, Alibec a fost înlocuit cu Gabriel Torje în minutul 57. Atacantul echipei Astra Giurgiu s-a prăbuşit pe gazon după un duel pentru minge cu mijlocaşul albanez Basha. Aflat în aer, Denis Alibec a fost atins de adversar înainte de aterizare, a pus piciorul strâmb în pământ şi a suferit o accidentare la genunchi. Cu dureri extrem de mari, Alibec a primit îngrijiri pe teren şi la margine, iar după câteva minute a fost dus spre vestiare tot pe targă.

Potrivit DigiSport, după ce a aflat verdictul în cazul accidentării lui Alibec, conducerea Astrei a început deja căutările pentru a aduce un nou atacant, care să-i ajute în tentativa de a ajunge în Liga Campionilor.

Denis Alibec a evoluat în 26 de partide sezonul precedent de Liga 1 şi a reuşit să marcheze 16 goluri pentru Astra, fiind golgheterul echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici