Alimentarea cu combustibil în timpul curselor interzisă în F1, din 2010

Alimentarea cu combustibil în timpul Grand Prix-urilor de Formula 1 va fi interzisă, iar bugetele echipelor vor fi limitate, începând din sezonul 2010, a anunţat Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).

684 afișări
Imaginea articolului Alimentarea cu combustibil în timpul curselor interzisă în F1, din 2010

Alimentarea cu combustibil în timpul curselor interzisă în F1, din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit FIA, aceste decizii au fost luate miercuri, la Consiliul Mondial extraordinar al forului.

Limitarea bugetului echipelor de F1 la 40 de milioane de lire sterline pe an exclude cheltuielile de marketing, salariile piloţilor şi, doar în 2010, cheltuielile de îmbunătăţire a motoarelor.

Pentru sezonul 2010, înscrierile vor avea loc până la sfârşitul lunii mai, iar pe listă se vor afla 26 de maşini, urmând ca lista definitivă să fie anunţată la 12 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici