Alin Rus şi Sergiu Mândrean şi-au reziliat contractele cu Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat, luni seară, rezilierea contractelor jucătorilor Alin Rus pi Sergiu Mândrea.

42 afișări
Imaginea articolului Alin Rus şi Sergiu Mândrean şi-au reziliat contractele cu Pandurii Târgu Jiu

Alin Rus şi Sergiu Mândrean şi-au reziliat contractele cu Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

Fundaşii Alin Rus şi Sergiu Mândrean au dorit să se despartă de Pandurii fiind nemulţumiţi de anumite aspecte ale colaborării cu gruparea gorjeană.

Conform oficialilor de la Pandurii, alţi doi jucători care vor să plece sunt Simion şi Al.Piţurcă.

La antrenamentul de luni după-amiază nu au mai fost prezenţi nici Rus şi nici Mândrean în timp ce Piţurcă şi Simion n-au mai fost primiţi la pregătire de către antrenorul Sorin Cârţu, ei antrenându-se separat de echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici