Alina Dumitru, medalie de bronz la CM din Brazilia

Judoka Alina Dumitru a câştigat, duminică, medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Campionatul Mondial de la Rio de Janeiro, aceasta fiind singura performanţă a delegaţiei României, care a deplasat şase sportivi în Brazilia.

1 afișare
Imaginea articolului Alina Dumitru, medalie de bronz la CM din Brazilia

Alina Dumitru, medalie de bronz la CM din Brazilia

În ultima zi a Mondialelor sud-americane, România şi-a trecut în cont o primă şi singură medalie, de bronz, prin Alina Dumitru, la categoria 48 de kilograme. Eleva lui Florin Berceanu a învins în primele patru lupte înainte de limită, trecând de adversare din Chile, Madagascar, Rusia şi Ungaria, dar apoi, în semifinale a cedat în faţa campioanei olimpice, japoneza Tani Ryoko. În ultima partidă, pentru locul trei, Alina Dumitru a învins-o prin ippon pe Kim Young-Ran, din Coreea de Sud.

Ceilalţi sportivi din delegaţia României, Daniel Brată (cat. 100 kg), Claudiu Baştea (73 kg), Costel Dănculea (66 kg), Corina Căprioriu (57 kg) şi Ioana Aluaş (52 kg) au fost eliminaţi din primele tururi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici