Alina Dumitru şi Constantina Diţă Tomescu, la finala Olimpiadei Oamenilor Obişnuiţi

Campioanele olimpice Alina Dumitru şi Constantin Diţă Tomescu au asistat, duminică, la finala Olimpiadei Oamenilor Obişnuiţi, ce a avut loc la Bucureşti, şi la final au acordat medaliile şi premiile câştigătorilor, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

140 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru şi Constantina Diţă Tomescu, la finala Olimpiadei Oamenilor Obişnuiţi

Alina Dumitru şi Constantina Diţă Tomescu, la finala Olimpiadei Oamenilor Obişnuiţi

"Este cea mai tare competiţie dedicată oamenilor obişnuiţi. Oamenii se distrează, îşi trăiesc momentele lor de glorie, dar pleacă acasă şi cu sume de bani destul de consistente", a declarat campioana olimpică la maraton, Constantina Diţă Tomescu.

Judoka Alina Dumitru a spus că proba cea mai originală i s-a părut alergarea cu câinele în lesă: "Cea mai originală probă mi s-a părut alergarea cu câinele în lesă. Şi eu ar fi trebuit să particip, mai ales că am un căţel care mă trage mereu în parc şi pe care cu greu îl stăpânesc să nu mă dărâme".

La această competiţie s-au desfăşurat peste 20 de probe, printre care alergare cu câinele în lesă, sărituri în apă, înot viteză cu colacul sau aripioare gonflabile, sprint după autobuz, cros în şlapi, viteză pe tocuri, triplusalt la groapa cu nisip, aruncarea grapefruit-ului distanţă, ridicarea frigiderului, gimnastică şi alergare cu cărucioarele de cumpărături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici