Alina Dumitru, sportiva anului în judeţul Prahova

Judoka Alina Dumitru, legitimată la cluburile Petrolul Ploieşti şi Steaua, a fost desemnată, luni, de Direcţia pentru Sport a judeţului Prahova, cea mai bună sportivă locală în anul 2008.

23 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, sportiva anului în judeţul Prahova

Alina Dumitru, sportiva anului în judeţul Prahova (Imagine: Mediafax Foto)

Dumitru, care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, titlul de campioană europeană şi două medalii de argint în concursurile de Cupă Mondială la categoria 48 de kilograme, a câştigat acest premiu pentru a şasea oară consecutiv.

Locul secund în această ierahie a fost ocupat de gimnasta Ana Maria Tămârjan (Petrolul Ploieşti), care a obţinut două medalii de bronz la Olimpiadă şi a devenit campioană europeană cu echipa.

Pe locul trei s-a situat pugilistul Georgian Popescu (Petrolul Ploieşti), locul 5 la JO, poziţia a şasea la Campionatele Europene şi campion naţional la categoria 60 de kilograme.

Ceremonia de premiere va fi organizată joi, de la ora 14.00, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport.

Citeşte şi:

Alina Dumitru şi Florin Bercean, judoka şi antrenorul anului 2008 în Europa

Alina Dumitru campioană olimpică la judo (Galerie Foto)

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat medalia de bronz la JO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici