Allianz Arena va avea o capacitate de 75.000 de locuri

Stadionul Allianz Arena al echipei Bayern Munchen va trece de la o capacitate de 71.000 de locuri la 75.000 pentru meciurile din campionat şi Cupa Germaniei, a anunţat, vineri, campioana Germaniei.

153 afișări
Imaginea articolului Allianz Arena va avea o capacitate de 75.000 de locuri

Allianz Arena va avea o capacitate de 75.000 de locuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Extinderea trebuie aprobabtă de Primărie, dar oficialii bavarezi sunt încrezători că vor obţine acordul în turul turului campionatului, pe care Bayern îl va începe la 22 august, pe teren propriu, cu VfL Wolfsburg.

Pentru meciurile internaţionale, capacitatea trece la 69.344 locuri (67.800 în prezent), permiţând astfel să respecte criteriile UEFA privind o eventuală candidatură pentru organizarea de partide la Euro-2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici