Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016

Pilotul Fernando Alonso a semnat prelungirea contractului cu Ferrari până în 2016, precedenta înţelegerea a spaniolului cu echipa italiană fiind valabilă până în 2012, informează BBC.

133 afișări
Imaginea articolului Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016

Alonso şi-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alonso a menţionat că vrea să-şi încheie cariera în Formula 1 ca pilot al echipei Ferrari. "Sunt foarte bucuros că am ajuns la această înţelegere. M-am simţit bine imediat la Ferrari şi acum e pentru mine ca o a doua familie. Am încredere necondiţionată în cei care lucrează la Maranello şi în cei care îi conduc. Astfel, pentru mine e normală decizia de a-mi prelungi contractul pe termen lung cu o echipă cu care, fără îndoială, îmi voi încheia cariera într-o zi în Formula 1", a spus Alonso.

Preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, are încredere că Fernando Alonso este pilotul care va aduce noi titluri pentru echipa pe care o conduce. "Este o mare bucurie că am reînnoit contractul cu un pilot care ne-a demonstrat mereu mentalitate de învingător, chiar şi în cele mai dificile circumstanţe. Fernando are toate calităţile necesare, atât tehnice cât şi personale, pentru a juca un rol de lider în istoria Ferrari şi sper că ne va îmbogăţi palmaresul cu victorii cât de curând", a spus Luca di Montezemolo.

Fernando Alonso are în palmares două titluri de campiona al Formulei 1, în 2005 şi 2006, când concura pentru Renault. El a mai evoluat pentru Minardi şi McLaren-Mercedes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici