Alonso suferă de otită

Pilotul echipei Renault, Fernando Alonso, a anulat o conferinţă de presă pe care o avea programată pentru joi, deoarece suferă de otită, însă această problemă nu îi va afecta participarea la Marele Premiu al Malaysiei, informează Marca.

15 afișări
Imaginea articolului Alonso suferă de otită

Alonso suferă de otită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Alonso a renunţat la întâlnirea cu presa după ce medicul Riccardo Ceccarelli i-a recomandat să se odihnească. Astfel, pilotul spaniol a decis să revină la hotelul aflat în apropierea circuitului de la Sepang pentru a respecta recomandarea lui Ceccarelli.

Marele Premiu al Malaysiei, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, va avea loc duminică, la ora 12.00, pe circuitul de la Sepang.

Află aici totul despre actualul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici