Alţi 21 de suporteri, trimişi la poliţie după meciul Dinamo-Rapid

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că 21 de suporteri ai echipelor Dinamo şi Rapid au fost trimişi la poliţie la finalul derbiului de duminică pentru folosire de materiale pirotehnice în stadion.

19 afișări
Imaginea articolului Alţi 21 de suporteri, trimişi la poliţie după meciul Dinamo-Rapid

Alţi 21 de suporteri, trimişi la poliţie după meciul Dinamo-Rapid (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"După terminarea partidei au fost depistaţi şi trimişi la secţia de poliţie încă 21 de suporteri care au folosit materiale pirotehnice pe parcursul meciului: 14 au fost de la Dinamo şi 7 din galeria Rapidului. Şi înaintea meciului au fost opriţi alţi 5 suporteri rapidişti care încercau să introducă în stadion materiale pirotehnice. Toţi cei 26 de suporteri au intrat sub incidenţa legii 4 şi a fost demarată procedura întocmirii actelor premergătoare urmării penale", a declarat Militaru.

În timpul derbiului Dinamo-Rapid, scor 1-1, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, suporterii echipei gazdă au aprins mai multe torţe, în timp ce în galeria giuleşteană au fost aprinse mai multe fumigene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici