Amendă de 10.000 de lei pentru FCM Târgu Mureş

Comisia de Disciplină a LPF a decis în şedinţa de miercuri să sancţioneze cu avertisment şi penalitate de 10.000 de lei gruparea FCM Târgu Mureş, pentru incidentele ce au urmat eliminării jucătorului echipei Gaz Metan Mediaş, Paul Pârvulescu, informează site-ul oficial al Ligii.

9 afișări
Imaginea articolului Amendă de 10.000 de lei  pentru FCM Târgu Mureş

Amendă de 10.000 de lei pentru FCM Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

În minutul 85 al meciului de la Târgu Mureş, Paul Pârvulescu a fost eliminat, după ce l-a lovit pe Ciprian Vasilache. Pârvulescu a declarat că a fost lovit şi îmbrâncit de un om de ordine şi de şeful Jandarmeriei.

De asemenea, Paul Pârvulescu a fost suspendat pentru două etape şi l-a amendat cu 2.000 de lei.

Jucătorii echipei CFR Cluj Koumatiene Kone şi Rafael Bastos (CFR Cluj), care au fost eliminaţi în partida cu Rapid, scor 0-2, au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu câte 740 de lei. Aceeaşi sancţiune au mai primit-o Lamine Diarrassouba (FC Braşov) şi Adrian Piţ (Universitatea Cluj).

Antrenorul cu portarii al Universităţii Craiova a fost suspendat pentru o lună şi amendat cu 640 de lei.

FC Vaslui a fost sancţionat cu 20.000 de lei, deoarece suporterii echipei vasluiene au aprins torţe la partida cu Oţelul Galaţi, scor 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici