Americana Madison Keys îşi valorifică statutul de outsider la Melbourne, calificându-se în semifinală

Jucătoarea americană de tenis Madison Keys s-a calificat marţi în semifinalele turneului de Grand Slam de la Melbourne, unde ajunsese şi în urmă cu patru ani, după ce a învins-o pe Barbora Krejcikova, a patra favorită de la Australian Open.

531 afișări
Imaginea articolului Americana Madison Keys îşi valorifică statutul de outsider la Melbourne, calificându-se în semifinală

Keys şi-a continuat startul bun de sezon pe Rod Laver Arena, învingând-o pe campioana de la Roland Garros cu 6-3, 6-2, revenind în semifinalele din Australia pentru a doua oară.

Jucătoarea în vârstă de 26 de ani, care a câştigat doar 11 meciuri într-un sezon 2021 dezastruos, are acum o serie de 10 victorii consecutive în acest an, după ce a câştigat turneul de pregătire Adelaide International 2, la începutul acestei luni.

„A fost oarecum plăcut să fiu outsiderul pentru prima dată după mult timp", a declarat americanca după meci. Ea o va înfrunta în semifinală fie pe numărul unu mondial, Ashleigh Barty, sau pe compatrioata sa, Jessica Pegula, pentru un loc în finală.

„Sincer, mă simt destul de neutră ... Am intrat în fiecare meci cu gândul că pot câştiga absolut orice meci pe care îl joc pe teren".

Keys a ajuns anterior în semifinale la Melbourne, la 19 ani, în 2015, când a pierdut în faţa viitoarei câştigătoare şi de 23 de ori campioană la turnee majore, Serena Williams.

„Sunt puţin mai pregătită de data aceasta decât am fost în urmă cu atâţia ani", a spus Keys. „Aş spune că în mare parte mă simt diferit, pentru că sunt cu şapte ani mai în vârstă şi nu este prima mea semifinală la un Slam”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici