Amicalul FCSB - Viitorul s-a încheiat 3-3

FCSB şi FC Viitorul au susţinut un meci amical în cantonamentul din Braşov, care s-a încheiat cu o remiză. S-au marcat şase goluri, scor 3-3, în partida de pregătire dintre a doua şi a treia clasată în sezonul trecut al Ligii 1 Betano.

201 afișări
Imaginea articolului Amicalul FCSB - Viitorul s-a încheiat 3-3

Amicalul FCSB - Viitorul s-a încheiat 3-3

FCSB a deschis tabela de marcaj în minutul 21 prin reuşita lui Ioan Hora. Şapte minute mai târziu, atacantul revenit la Viitorul în această vară, Gabriel Iancu a restabilit egalitate. Acelaşi Iancu, în minutul 42, a fost la un pas să îşi ducă echipa în avantaj, dar mingea s-a dus pe colţul scurt, în plasa laterală, într-o fază în care Bălgrădean n-a avut nicio reacţie.

În repriza a doua, FCSB a început în forţă şi a punctat în poarta apărată de Cojocaru. Răzvan Oaidă a readus în avantaj echipa lui Bogdan Andone în minutul 48. Şase minute mai târziu, Oaidă a reuşit dubla, în urma unei pase oferite de Ioan Hora.

Viitorul a mai redus din diferenţă. Gabriel Iancu a reuşit şi el dubla, a transformat de la punctul cu var în minutul 77 al partidei.

Constănţenii au profitat de greşeala lui Bălgrădean şi au restabilit egalitatea. În minutul 85 Louis Munteanu a punctat şi a stabilit scorul final: 3-3.

Echipele de start

FCSB: C. Bălgrădean - M. Roman, I. Cristea, B. Planic, Jr. Morais - L. Filip, M. Pintilii, Oaidă - O. Moruţan, I. Hora, Fl.Tănase

Viitorul: Cojocaru - Mladen, De Nooijer, Vînă, Ţîru, Achim, Iancu, Eric, Marius Leca, Calcan, Houri

Taguri:
fc viitorul,
fcsb,
amical

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici