Amicalul naţionalelor de fotbal masculin U21 ale României şi Ţărilor de Jos se joacă pe Cluj Arena

Programată iniţial pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, partida de pregătire dintre naţionalele de fotbal U21 ale României şi Ţărilor de Jos a fost mutată în acelaşi oraş, pe Cluj Arena, 27 septembrie, ora 18:00, a anunţat joi frf.ro.

70 afișări
Imaginea articolului Amicalul naţionalelor de fotbal masculin U21 ale României şi Ţărilor de Jos se joacă pe Cluj Arena

Cluj Arena, Facebook

Decizia a fost luată în urma solicitării clubului CFR Cluj de a proteja suprafaţa de joc şi de a permite desfăşurarea întregului proces de tratare a gazonului.

Naţionala U21 a României, pregătită de Emil Săndoi, va mai disputa un joc de pregătire tot pe Cluj Arena, cu Spania, pe 23 septembrie, ora 18:00.

Biletele deja achiziţionate la partida cu Ţările de Jos vor fi relocate în categoria echivalentă pe Cluj Arena.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici