Ana Bogdan a pierdut în primul tur la Cincinnati

Ana Bogdan (78 WTA) a fost eliminată în primul tur la Cincinnati. Sportiva noastră a pierdut în faţa Ekaterinei Makarova (Rusia; 49 WTA), 6-3; 6-2.

93 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a pierdut în primul tur la Cincinnati

Ana Bogdan a pierdut în primul tur la Cincinnati

Ana Bogdan nu a putut furniza surpriza şi a pierdut în faţa Makarovei, care a făcut un meci solid. Românca nu a avut şanse în faţa adversarei sale, reuşind un singur break în meci, în primul set, la scorul de 4-2 pentru Makarova. Rusoaica a reuşit 2 break-uri în prima manşă şi s-a impus cu 6-3, după 31 de minute.

Al doilea set a decurs după aceleaşi coordonate. Ekaterina Makarova a făcut două break-uri, unul la începtul şi unul în finalul setului, şi a închis meciul cu 6-2.

Ana Bogdan a trecut prin calificări pentru a fi prezentă pe tabloul principal la Cincinnati. În primul tur a învins-o pe Monica Niculescu (62 WTA), scor 6-2; 7-6(8), iar în turul 2 pe Donna Vekic (Croaţia; 42 WTA), scor 6-3;6-2.

Prezenţa în primul tur la Cincinnati este recompensată cu 8.100 de dolari şi 1 punct WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici