Ana Bogdan i se alătură Irinei Begu în turul secund la Roland Garros. Sorana Cîrstea joacă astăzi

  • După ce Irina Begu a obţinut o calificare facilă în turul doi la Roland Garros, Ana Bogdan i-a călcat pe urme şi a învins-o în turul inaugural pe favorita locală, franceza Elsa Jacquemot (149 WTA).
  • Bogdan s-a impus la fel de clar, cu un categoric scor de 6-1, 6-3.
Urmărește
448 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan i se alătură Irinei Begu în turul secund la Roland Garros. Sorana Cîrstea joacă astăzi

Ana Bogdan i se alătură Irinei Begu în turul secund la Roland Garros. Sorana Cîrstea joacă astăzi

În primul set, românca a cedat un singur game, când conducea cu 2-0, după care a câştigat următoarele şapte game-uri, ajungând la 6-1, 3-0. Franceza a avut apoi o revenire, egalând la 3-3, dând speranţe fanilor francezi la o posibilă revenire.

Bogdan şi-a făcut însă mai departe jocul şi a închis meciul la a doua minge de meci, după o oră şi 11 minute.

În turul secund, românca, numărul 64 mondial, o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, favorita numărul 20 a turneului, care a învins-o în primul tur pe maghiara Panna Udvardy.

Rusoaica conduce cu 3-0 în întâlnirile directe şi e cotată favorită la calificarea în turul 3.

Ana Bogdan va primi pentru prezenţa în turul doi un premiu de 110.000 euro şi 70 puncte WTA.

Ultima româncă ce va debuta la Roland Garros este Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 28, care o întâlneşte marţi pe rusoaica Ana Blinkova (55 WTA). Cele două s-au întâlnit o singură dată, în 2020, într-un turneu ITF, la Dubai, victoria revenindu-i româncei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici