Ana Bogdan iese la rampă, din nou, sub soarele New York-ului şi e gata pentru duelul care devine un clasic românesc în turul doi la US Open: "A fost un meci cu încărcătură emoţională mare"

Aerul de la New York îi prieşte Anei Bogdan (108 WTA): după o luptă fantastică, a obţinut a patra victorie din cinci meciuri jucate la Flushing Meadows - 6-4, 4-6, 6-3 în faţa americancei Taylor Townsend. Pentru al doilea an consecutiv, Ana este în turul doi la US Open, acolo unde a debutat într-un turneu de Mare Şlem. Şi pentru al doilea an, se va duela cu aceeaşi sportivă pentru un loc în turul trei - Monica Niculescu (57 WTA).

1328 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan iese la rampă, din nou, sub soarele New York-ului şi e gata pentru duelul care devine un clasic românesc în turul doi la US Open: "A fost un meci cu încărcătură emoţională mare"

Ana Bogdan iese la rampă, din nou, sub soarele New York-ului şi e gata pentru duelul care devine un clasic românesc în turul doi la US Open: "A fost un meci cu încărcătură emoţională mare"

"A fost un meci cu încărcătură emoţională mare, mai ales că în setul doi adversara conducea cu 5-0, dar atunci a fost şi momentul în care mi-am spus că nu trebuie să renunţ. Am pierdut setul, însă moral am reuşit să-mi recapăt încrederea. Sunt fericită să fiu din nou în turul secund la US Open şi, deşi pe deoparte nu mi-aş fi dorit să joc împotriva unei românce, mă bucur să ştiu că eu şi Monica vom reprezenta România într-un meci direct peste Ocean, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut. Îmi doresc ca reprezentantele României să arate un tenis frumos, să purtăm cu mândrie tricolorul la final, iar cea mai bună să meargă mai departe", a tras concluziile la final de meci Ana Bogdan, pentru ProSport.

Este, totodată, a doua calificare consecutivă în turul doi al unui turneu de Mare Şlem pentru Ana Bogdan. Şi la Wimbledon 2017, jucătoarea pregătită de Gabi Moraru a câştigat meci pe tabloul principal.

Citiţi toate detaliile pe prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici