Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati/ Sorana Cîrstea a ratat calificarea

Ana Bogdan (82 WTA) s-a calificat duminică seară, 12 august, pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe croata Donna Vekic (37 WTA), scor 6-3, 6-2.

464 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati/ Sorana Cîrstea a ratat calificarea

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati

Meciul din ultima rundă a calficărilor turnenului cu premii de aproape 3 milioane de dolari a durat o oră şi 20 de minute.

Jucătoarea din Sinaia a speculat şansele de break la maximum, până la final, în dreptul său, fiind contabilizate 7 oportunităţi convertite din 8, faţă de 2/10, reperul din dreptul croatei. Ana a comis doar trei duble greşei, faţă de cele opt ale jucătoarei care a început calificărilor din postura de favorită 3.

Sorana Cîrstea a ratat calificarea pe tabloul principal de la Cincinnati

Sorana Cîrstea a cedat clar partida cu Ajla Tomljanovic (Australia) la turneul de la Cincinnati (premii de 2,8 milioane )

În ultimul tur al calificărilor, jucătoarea din Târgovişte (54 WTA) s-a înclinat, în minimum de seturi, scor 3-6, 2-6, în doar oră şi 17 minute, în faţa unei jucătoare, loc 60 WTA), care a etalat un tenis extrem de solid.

Favorită principală la Cincinnati este Simona Halep. Ea este direct acceptată în turul al doilea, fază în care ar putea evolua contra Irinei Begu, locul 55 WTA. Begu va juca în turul I împotriva unei sportive venite din calificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici