Ana Maria Brânză, locul cinci la Cupa Mondială de la Buenos Aires

Sportiva Ana Maria Brânză a ocupat locul cinci la etapa de Cupă Mondială la spadă de la Buenos Aires, informează site-ul oficial al Federaţiei Romîne de Scrimă.

118 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, locul cinci la Cupa Mondială de la Buenos Aires

Ana Maria Brânză, locul cinci la Cupa Mondială de la Buenos Aires

Ana Maria Brânză s-a clasat pe locul cinci după următorul parcurs: tabloul de 64 - 15-10 cu Anna Kun (Ungaria); tabloul de 32 - 15-8 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 - 15-10 cu Tatiana Logunova (Rusia); tabloul de 8 - 12-15 cu Sin A Lam (Coreea de Sud).

România a mai fost reprezentată de patru sportive la Buenos Aires: Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu şi Anca Măroiu, care au pierdut în tabloul de 64.

Ioana Dumitru a fost şi ea prezentă la Buenos Aires, dar sportiva de la CS Dinamo a fost eliminată vineri, pe tabloul preliminar de 128.

În urma acestor rezultate, celelalte cinci spadasine din România au încheiat concursul pe următoarele poziţii: Simona Gherman - locul 33, Simona Pop - locul 41, Anca Măroiu - locul 46, Loredana Dinu - locul 51, Ioana Dumitru - locul 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici