Ana Maria Prodan: Rapid are termen până diseară să dea un răspuns în transferul lui Herea

Impresarul Ana Maria Prodan a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid are termen până la finalul zilei să dea un răspuns dacă îl mai doreşte sau nu pe Ovidiu Herea şi să îl transfere definitiv pe jucător.

2 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Prodan: Rapid are termen până diseară să dea un răspuns în transferul lui Herea

Ana Maria Prodan: Rapid are termen până diseară să dea un răspuns în transferul lui Herea

"Cei de la Rapid au termen până diseară să se hotărască ce fac. Pentru că singura noastră condiţie pe care o punem, cea cu transferul definitiv, nu este rezolvată nici acum. Rapid trebuie să se hotărască până diseară dacă îl iau sau nu, e simplu. Dacă se retrag, atunci o să analizăm şi alte oferte, pentru că vreau să terminăm o dată cu acest capitol", a spus Ana Maria Prodan.

Procuratorul susţine că negocierile cu Rapid în ceea ce priveşte salariul acestuia sunt încheiate. "Cu cei de la Rapid ne-am înţeles la salariu, totul e OK din punctul acesta de vedere. Acum totul depinde de Rapid şi Naţional, să se pună de acord asupra unui transfer definitiv", a adăugat Ana Maria Prodan.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Naţional, Constantin Iacov, o contrazice pe Ana Maria Prodan, şi spune că Ovidiu Herea este transferat definitiv la Rapid. "Noi ne-am înţeles cu Rapid, ce să mai facem acum? Noi am semnat actele de transfer definitiv. Acum Herea este problema Rapidului. Într-adevăr, jucătorul rămâne în coproprietate, 50-50 la sută, dar transferul e definitiv. Actele cu Rapid sunt semnate de mai bine de o săptămână", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Iacov.

Jucătorul Ovidiu Herea a fost prezentat oficial de FC Rapid în cadrul unei conferinţe de presă, dar ulterior fotbalistul a primit oferte de transfer de la Steaua şi Dacia Mioveni, în valoare de 2,5 milioane de euro, respectiv 4,1 milioane de euro. Grupările FC Rapid şi FC Naţional susţin că îl deţin în coproprietate pe Herea, 50 - 50 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici