Ana Pascu i-a oferit o plachetă preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Scrimă, Alisher Usmanov

Ana Pascu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Scrimă şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, i-a înmânat, sâmbătă, o plachetă lui Alisher Usmanov, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă, se arată într-un comunicat al Federaţiei române de specialitate.

175 afișări
Imaginea articolului Ana Pascu i-a oferit o plachetă preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Scrimă, Alisher Usmanov

Ana Pascu i-a oferit o plachetă preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Scrimă, Alisher Usmanov

Placheta a fost oferită din partea Federaţiei Române de Scrimă, în semn de recunoştinţă pentru eforturile depuse de către Alisher Usmanov în dezvoltarea scrimei la nivel mondial în ultimii opt ani.

Alisher Usmanov se află la şefia Federaţiei Internaţionale de Scrimă din 2008. El a fost ales în această funcţie în 6 decembrie 2008, la Congresul de la Paris, şi a fost reînvestit patru ani mai târziu, la Congresul de la Moscova.

Duminică, 27 noiembrie, la Moscova, are loc cel de-al 95-lea Congres al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, în cadrul căruia va fi ales preşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă, componenţa Comitetului Executiv, dar şi şefii comisiilor.

De asemenea, vor fi desemnate oraşele-gazdă ale Campionatului Mondial de Cadeţi şi Juniori din 2018, ale Campionatului Mondial de Seniori din 2019 şi se vor depune candidaturi pentru Campionatului Mondial de Cadeţi şi Juniori din 2019 şi pentru cel de veterani de peste trei ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici