Analistul Mats Wilander, despre prestaţia Simonei Halep: Sunt convins că a lucrat la serviciu

Victoria Simonei Halep din turul 2 de la Australian Open a fost analizată de Mats Wilander. Analistul Eurosport a apreciat că victoria liderului WTA de simplu în faţa Sofiei Kenin (37 WTA) a fost facilitată de faptul că sportiva din SUA nu are multe meciuri în picioare, în faţa unor nume de calibru.

2293 afișări
Imaginea articolului Analistul Mats Wilander, despre prestaţia Simonei Halep: Sunt convins că a lucrat la serviciu

Analistul Mats Wilander, despre prestaţia Simonei Halep: Sunt convins că a lucrat la serviciu

”E normal ca Simona să fie bucuroasă, dar a avut set şi 3-0. Apoi a fost condusă în setul decisiv. Sofia Kenin a devenit însă emoţionată pe final. E o lipsă de încredere, nu a avut multe meciuri în picioare în ultima perioadă. Pentru Halep este o victorie importantă în aceste condiţii. Să nu uităm că Sofia Kenin a câştigat la Hobart. Nu te gândeşti la clasament, la adversară şi a jucat bine. Mereu am crezut că primele două tururi într-un turneu de Mare Şlem sunt foarte importante, apoi când treci de această barieră lucrurile devin mai uşoare. Poţi să şi pierzi, e adevărat, dar ai mai multă încredere când ai de a face cu meciuri grele în primele tururi”, a spus Wilander, imediat după victoria din turul 2 de la Australian Open.

Wilander a rămas impresionat de serviciul Simonei. Consideră că românca a crescut mult în această privinţă în ultima perioadă: ”Sunt convins că a lucrat la serviciu. A ajutat-o acest aspect. Mereu am observat că atunci când nu ai încredere în jocul tău, serviciul te poate ajuta enorm. Eşti mai relaxat, îţi merge mai bine jocul când îţi merge şi serviciul”, a mai spus analistul Eurosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici