Ancelotti i-a promis lui Abramovici că va prelua Chelsea

Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, i-a promis patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici, că va prelua, în această vară, funcţia de antrenor principal al formaţiei londoneze, informează cotidianul The Sun.

21 afișări
Imaginea articolului Ancelotti i-a promis lui Abramovici că va prelua Chelsea

Antrenorul Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Ancelotti a fost prima opţiune a lui Abramovici pentru postul de antrenor, după demiterea lui Luiz Felipe Scolari, în luna februarie. Italianul nu a dorit, însă, să plece de la AC Milan la jumătatea sezonului.

The Sun menţionează că Ancelotti va semna, în luna iunie, un acord pe trei ani, el urmând să aibă un salariu anual de aproximativ 5,8 milioane de lire sterline.

Carlo Ancelotti mai are un an de contract cu AC Milan. Tehnicianul susţine că are o înţelegere verbală cu preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, şi că poate pleca de la gruparea milaneză în vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici