Ancelotti: Mutu poate fi extrem de periculos

Antrenorul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, a declarat, sâmbătă, că jucătorii săi vor trebui să fie foarte atenţi la atacantul Adrian Mutu la meciul cu Fiorentina, deoarece acesta poate fi "extrem de periculos" dacă va fi lăsat să-şi facă jocul obişnuit în partida din etapa a XXI-a din Serie A.

1 afișare
Imaginea articolului Ancelotti: Mutu poate fi extrem de periculos

Atacantul Adrian Mutu

"Mutu este un jucător dificil de marcat. El se demarcă mereu, profită foarte bine de spaţii pentru a se infiltra şi poate fi extrem de periculos. Trebuie să fim foarte atenţi, dar nu numai la el", a spus Ancelotti, citat de presa italiană.

Tehnicianul italian a precizat că Fiorentina este echipa cea mai îndreptăţită să lupte cu Milan pentru locul 4 în clasament, ultimul care asigură prezenţa în Liga Campionilor. "Mergem la Florenţa să câştigăm. Cu trei puncte vom reintra în cursa pentru Liga Campionilor. Dar dacă vom pierde, nu va fi sfârşitul speranţelor noastre. Mă aştept ca Fiorentina să fie mai matură decât anul trecut, tinerii lui Prandelli au crescut", a punctat Carlo Ancelotti, care a adăugat că la meciul de duminică poarta formaţiei sale va fi apărată tot de Kalac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici