Ancelotti, "un mare admirator al lui Chivu", îl vrea pe fundaşul român la PSG

Fundaşul Cristian Chivu, care îşi va încheia în această vară contractul cu Inter Milano, este în atenţia conducerii clubului Paris Saint-Germain, unde este dorit de antrenorul Carlo Ancelotti, "un mare admirator al românului"

125 afișări
Imaginea articolului Ancelotti, "un mare admirator al lui Chivu", îl vrea pe fundaşul român la PSG

Cristian Chivu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei franceze, directorul general clubului PSG, brazilianul Leonardo, a luat deja legătura cu Chivu, dar jucătorul a amânat demararea negocierilor pentru câteva săptămâni, aşteptând încă o ofertă de prelungire a contractului cu Internazionale Milano, după cum scrie Le Parisien, citat pe presa italiană.

Cristian Chivu, 32 de ani, reprezintă o atracţie pe piaţa transferurilor, pentru faptul că el poate fi achiziţionat gratis la vară, dacă nu îşi prelungeşte actuala înţelegere, dar şi pentru că poate evolua atât fundaş central cât şi fundaş stânga.

Napoli, Juventus, Manchester City sunt câteva dintre grupările care îl "curtează" pe jucătorul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici