Anchetă UEFA după incidentele de la meciul Serbia-Anglia de la EURO 2024

  • Asociaţia sârbă de fotbal este anchetată de UEFA după ce mai multe obiecte au fost aruncate în timpul meciului Serbia-Anglia de la Campionatul European de Fotbal din Germania.
  • De asemenea, UEFA verifică dacă suporterii sârbi au folosit mesaje discriminatorii.
Urmărește
255 afișări
Imaginea articolului Anchetă UEFA după incidentele de la meciul Serbia-Anglia de la EURO 2024

Anchetă UEFA după incidentele de la meciul Serbia-Anglia de la EURO 2024. Sursa foto: Mediafax Foto

Opt persoane au fost reţinute în urma unei încăierări între fanii Serbiei şi Angliei la Gelsenkirchen înaintea meciului de duminică, a declarat poliţia, potrivit Sky News.

Acuzaţiile includ şi „transmiterea unui mesaj provocator impropriu pentru un eveniment sportiv”.

Organul de conducere al fotbalului european a anunţat că organismul său de control, etică şi disciplinare (CEDB) va decide cu privire la această chestiune în timp util.

De asemenea, un inspector de etică de la UEFA va efectua o anchetă disciplinară cu privire la presupusul comportament discriminatoriu.

Anglia a câştigat meciul cu Serbia cu 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anchetă,
uefa,
incidente

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici