Andone a debutat cu victorie pe banca Rapidului, scor 2-1 în deplasare, cu Inter Curtea de Argeş

Echipa Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, la Piteşti, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-1 (0-1), într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Ioan Andone la conducerea tehnică a grupării giuleştene.

21 afișări
Imaginea articolului Andone a debutat cu victorie pe banca Rapidului, scor 2-1 în deplasare, cu Inter Curtea de Argeş

Andone a debutat cu victorie pe banca Rapidului, scor 2-1 în deplasare, cu Inter Curtea de Argeş (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Gazdele au deschis scorul prin Băcilă '9, iar oaspeţii au întors rezultatul prin Grigorie '51 şi Săpunaru '58.

Băcilă a marcat în minutul 9, după ce a primit o pasă lungă, în diagonală, de la Frăsineanu, a intrat în careu şi a punctat de la 10 metri, lateral dreapta, cu un şut violent sub bară.

Oaspeţii au egalat în minutul 51, prin Grigorie, care a primit, nemarcat, mingea venită de pe partea dreaptă şi a înscris cu un şut expediat de la şapte metri.

În minutul 58, Rapid a preluat conducerea pe tabela de marcaj: Spadacio a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Săpunaru, nemarcat, a înscris cu capul, de la cinci metri.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 15. G. Matei, 3. Viera, 27. Pintilii, 24. Frăsineanu - 2. Băcilă, 14. Voiculeţ (8. Vezan '85), 28. Menassel, 5. E. Kone - 7. Răduţ (11. Stoianof '60) - 9. Apostu. Antrenor: Ionuţ Badea.

Rapid Bucureşti: 33. Bornescu - 21. Săpunaru (10. Herea '82), 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 16. Ciz - 2. Helder, 15. Lazăr, 20. Grigorie (6. Matic '73), 7. Cesinha - 30. Spadacio, 27. Gauracs (11. Ioniţă '46). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Voiculeţ '60, Viera '87 / Ciz '14, Ioniţă '76, Spadacio '86.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Eduard Crângaşu, Cătălin Savu (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Grigore Macavei, Ion Turculeanu.

La meci, au asistat în jur de 3.000 de spectatori, dintre care aproximativ 600 de suporteri ai echipei oaspete.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist Sevastian Iovănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici