Andone ar accepta să antreneze Rapidul

Antrenorul Ioan Andone a declarat, marţi, că este dispus să accepte propunerea principalului acţionar al FC Rapid, George Copos, de a prelua conducerea tehnică a echipei giuleştene, dacă omul de afaceri îi va prezenta un proiect bun, pe o perioadă mai lungă.

17 afișări
Imaginea articolului Andone ar accepta să antreneze Rapidul

Andone ar accepta să antreneze Rapidul (Imagine: Mediafax Foto)

"Rapid are un lot foarte bun. Mă bucur că şi Gigi Corsicanu (n.r. unul dintre liderii galeriei giuleştene) m-a sunat să-mi spună că sunt dorit acolo. O să mă duc să mă văd cu domnul Copos, să văd ce îmi propune, ce îmi cere şi ce îşi doreşte. Eu nu sunt antrenor de două luni, dacă mă duc, mă duc să construiesc ceva. Dacă domnul Copos are un proiect bun, s-ar putea să accept. Au baza materială, au tot ce le trebuie. Cu Nae Manea sunt prieten şi aş colabora cu el ", a declarat Andone la gsptv.

Tehncianul consideră că un obiectiv realizabil pentru Rapid în acest sezon este ocuparea unui loc care să îi permită participarea în cupele europene: "În astea zece etape, un obiectiv realizabil pentru Rapid ar fi participarea în cupele europene. Restul e cam greu de vorbit, pentru că au trei înfrângeri consecutive".

Potrivit presei bulgare, Ioan Andone şi-a reziliat, luni, contractul cu ŢSKA Sofia deoarece nu şi-a primit salariul de la numirea sa, în 17 ianuarie. De asemenea, jucătorii au fost plătiţi doar pentru luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici