Andone ar refuza postul de selecţioner al naţionalei României în acest moment

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi, că ar refuza o propunere din partea Federaţiei Române de Fotbal de a prelua în acest moment echipa naţională.

10 afișări
Imaginea articolului Andone ar refuza postul de selecţioner al naţionalei României în acest moment

Andone ar refuza postul de selecţioner al naţionalei României în acest moment (Imagine: Mediafax Foto)

"În momentul actual, nu. Acum am contract, aş vrea să câştig a doua oară titlul aici. Mă simt foarte bine la Cluj. Suporterii au început să vină la stadion, un lucru neaşteptat pentru mine. Sunt toate condiţiile pentru a face o echipă mare aici. Nu m-ar tenta naţioanala în acest moment. Echipa naţională e visul oricărui antrenor, dar nu e momentul meu cred eu. Piţurcă are şi experienţă mare la echipa naţională. Are două calificări şi o şansă mare de a realiza a treia calificare. Dintre antrenorii care sunt, doar Mircea Lucescu sau Puiu Iordănescu ar putea fi antrenori cu experienţă care să preia naţionala. Echipa naţională e altceva", a menţionat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici